Kennisplatform

kpf

Ontdek ons kennisplatform

Wij hebben voor onze leden een kennisplatform ontwikkeld. Het doel van dit platform is het samenbrengen van ouders, verzorgenden, experts, WBS-personen etc. om zo samen kennis te delen en van elkaar te kunnen leren. Gezien de soms gevoelige aard van informatie is het kennisplatform een besloten omgeving voor onze leden en externen die wij toegang geven (zoals professionals).

Op ons kennisplatform vind je allerlei informatie over onderwerpen als aard en persoonlijkheid, de cognitieve ontwikkeling van een WBS-persoon, de diagnose en fysieke en medische kenmerken. Aan de andere kant staat er ook veel praktische informatie op. Bijvoorbeeld over voeding, zorg, relaties, wetgeving en verwachtingen in het leven van een WBS-persoon.

Naast het verspreiden van kennis is het vooral belangrijk dat onze leden en experts op het kennisplatform het gesprek aan kunnen gaan over allerlei onderwerpen. Er is dan ook een forum op het kennisplatform waar iedereen zijn of haar verhaal kan delen. Dit kan door ons kennisplatform allemaal in een besloten en beveiligde omgeving.

Wil jij alvast een sneakpeak van ons Kennisplatform? Bekijk dan onze video!


Mis geen update!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


Beveiligingscode Beveiligingscode

Contact

Nederlandse Vereniging Williams Beuren Syndroom

Bolbergseweg 12a

4854 NG Bavel

Email: ofni.[antispam].@nvwbs.nl

 

KvK-nummer 64911551

Steun onze vereniging en profiteer daarmee van al het werk dat we doen in belang van jou of je kind.

ANBI